Web Analytics
Ditengah laut pun kami layan ABPBH Walaupon TV kami kecik

Ditengah laut pun kami layan ABPBH Walaupon TV kami kecik

<

Ditengah laut pun kami layan ABPBH. Walaupon TV kami kecik.. Tuu ja mampu

#ABPBH yaw

Thanks @gopromy for this amazing video ❤ i love it so much ! tag.

@errafazira & @iamzianazain #abpbh2017 #abpbh30 #rizmanruza.

Sekitar red carpet ABPBH 29 (40 gambar) Baca lagi Gosip

@kayakdevin setting records! This guy is the truth when it comes to finding and catching tuna! Check his page out for the story on this beast! sho…

#gafftime #dorado #mahimahi #offshorelife #gofishing #hydrophilic by hydrophilic.tv

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye. Mee mamak hotel…

Shila Amzah undur dari ABPBH kerana diboikot media Melayu SELEBRITI tanah air, Shila Amzah kali ini tampil mengulas mengenai punca penarikan dirinya ...

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

@kayakdevin setting records! This guy is the truth when it comes to finding and catching tuna! Check his page out for the story on this beast! sho…

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye. Mee mamak hotel…

AGAIN Produk MERVE was featured in Utusan Malaysia. TAHNIAH sis @joyrevfa.. Lebih 100000 unit terjual dalam tempoh beberapa bulan. Makin lama mak…

Asyrani ( @asyranitony )

#ABPBH yaw | #ABPBH | Pinterest

Endless Envy Women's Lace Trim Kimono Robe Bridesmaid Wed... https://

AGAIN Produk MERVE was featured in Utusan Malaysia. TAHNIAH sis @joyrevfa.. Lebih 100000 unit terjual dalam tempoh beberapa bulan. Makin lama mak…

Punai kecik...?? Punai pendek..?? Punai tak keras..?? Nah ambil XTRA INCH. Baru hangpa tau besar tak besar punai tu. Punai kecik isteri pun tak pu…

ABPBH 29 : Noor Neelofa in Fiziwoo , by Azman Adrie . Instagram: @official_azmanadrie

It is always good to finish the day and wind down with a walk I have the luck of doing mine with a view pun intended by theoffshorehusband

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye.

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye. Mee mamak hotel…

Walaupun kategori Nasyid sudah tidak ada dalam percalonan, namun terbukti nasyid masih menjadi medium pilihan rakyat Malaysia. Kalau tidak masakan kami ...

PERUBAHAN SAIZ SEAWAL 7 HARI! Yang mana satu jadi pilihan Abang-Abang dan Akak-Akak? Biasanya kalau tanya yang lelaki jawabnya : "yang kecik pun b…

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

Permata ( @permataumno )

ABPBH...Ainan Tasneem

KRU TV

erode1.jpg

@kayakdevin setting records! This guy is the truth when it comes to finding and catching tuna! Check his page out for the story on this beast! sho…

Sampai gila mereka mengatasi gila kami. Seronok bersama keluarga ini. Kanak-kanak dan dewasa turut sama-sama terlibat dalam aktiviti yang kami jalankan.

Faizal Janggut ( @faizaljanggut )

Indah ciptaan Ilahi...laut pun tenang... Ape pun esok blk

Mua'amar Ghadafi Jamal ( @muaamarghadafi )

Alhamdulilah dah slmt sampai rumah, tinggal tunggu Mummy jer ni balik keja.. kami

Gambar-gambar kat atas sume adalah generasi penyambung warisan melayu. Kami akan bersama-sama memartabatkan pakaian tradisional melayu.

Nooruddin Mohd Taib ( @nooruddinnmt )

KRU TV

KRU TV

*Undangan Perkahwinan Kami*

Mak Ada... kami nie sehati sejiwa betul... bukan sekali dua, pakai baju colour sama.... dah banyak kali... tu yang boleh ngam.

#kalian berdua tetap menjadi bayi kecil mama di hati. Selama-lamanya.

takmo kaco pengantin ngan kawan² dier yang lain... aainaa ngan kawan yang lain pun turun ke bawah wat apa yang patut... dah cam tuan umah pun ader... duk ke ...

Barangan silap mata pun sudah kemas. Tinggal jalan sahaja ke Lahad Datu. Tiba-tiba, berlaku pula pencerobohan tentera Sultan Sulu di Lahad Datu. Tempat kami ...

Dari East side gallery, kita boleh nampak Oberbaumbrücke (Oberbaum bridge). Oberbaum bridge merupakan jambatan dua tingkat yang dibina merentangi sungai ...

Dulu bising je ckp kecik sgt! Skg "PISANG" abg da besar lari pulak? Mcm "PISANG TANDUK" tak? He..he..he.. BA… | Pinterest

Asyrani ( @asyranitony )

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye. Mee mamak hotel…

(wat keje ke masalah nya...;p)... duk menyibuk lagi ader... ye arr.. duk bergambar je keje nya... kat khemah nak bergambar... tengah panas pun nak ...

yang penting hari tu kitorang makan kat situ jer... ahaks... makan percuma... tengahari dan minum petang.

Pelancong tak dibenarkan masuk, so kami amik gambar kat luar ni je. Ombak punyalah kuat, sampai tempat kami berdiri tu pun bergegar bila ...

20130407_235105

Isteri hamil pengsan ketika sambut kepulangan suami yang dikatakan hanyut di tengah laut Kerisauan seorang wanita

KRU TV

Muhammad Amin Mohd Noor ( @amin_90s )

sementara para tetamu menjamu selera dengan hidangan laksa lemak dan laksa penang... kami kat dalam umah ni sakan bergambar kat dalam umah... sambil makan ...

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

... penang... kami kat dalam umah ni sakan bergambar kat dalam umah... sambil makan kuih² yang ader... pengantin pun duk lepak ngan ktorang... ehehhee...;p

Fashion Diplomacy - Melania Trump First Foreign Trip - Italy - Dolce Gabbana - glittering high

Memori kami di sini.

Diharap Semoga Mereka Berkekalan Di Dunia Dan Di Akhirat Sana... Aminnn...!!! Layan Gambar Lain Kat Bawah Ni Jom.

Jujurnya, kami langsung tidak tahu tentang beruang yang menjadi simbol Berlin. Ketika bersiar-siar sekeliling Berlin, kami lihat banyak patung beruang di ...

tersingkir.

Permata ( @permataumno )

Natasha Hudson

Hazleeza Mokhtar ( @leeza_mokhtar )

Awal Muharram baru-baru ini, saya dan AMAR telah mencipta satu fenomena baru dunia PARODI di Malaysia. Kami tidak menyangka benda ini menjadi sesuatu diluar ...

20130407_235132

Selamat Hari Merdeka ke-59 dari kami dan rakan-rakan di Ireland!

Ni gambar masa kami menunggu waktu untuk berbuka puasa 2010 di DATARAN SHAH ALAM! Kejap je masa berlalu, sekarang nak masuk puasa 2011 sudah!

Ida Nerina Dan Suami 2 Bulan Tidak Tinggal Bersama

KRU TV

Gambar-gambar kat atas sume adalah generasi penyambung warisan melayu. Kami akan bersama-sama memartabatkan pakaian tradisional melayu.

Terima kasih @mawar.red sudi menerima kunjungan kami

Dalam sebuah wawancara dengan China Central Television pada 21 Oktober, Li Gang menangis dalam permintaan maaf pada 22 Oktober 2010, sebuah video yang ...

Adeep Nahar

abby abadi

... semua kuil pun atap macam ni. If you look carefully on this pic, you can see rain drops.Memang tengah hujan lebat. Tapi kami harung jugak lah.

Terima Kasih Kerana Sudi Melanggan Blog aReaL Ini... Thanks

Hari Ahad yang lepas kami telah menghadiri suatu majlis di Dewan Sri Siantan, Perbadanan Putrajaya... hehehehe... majlis pe tu ek? Jom kita tengok gambar.

KRU TV

Natasha Hudson

Penat berjalan ditepi-tepi tebing tu, kami semua duduk kat bahagian atas untuk tengok Kechak dance performance. very new to me.

SEKARANG 30 MINIT PUN MAINTAIN LAGIKK ! . TUAN SAPU AJE.....TAK SUSAH PUN! Saya nak cuba bantu Tuan-Tuan sekelian. Sel… | Pinteres…

Misha Omar - Seharian aku lepak umah mak.. tolong kemas apa yg patut.. masak & borak² kisah mak di sana & kisah kami di sini... malamnya Ady amik aku umah ...

Begitu di hari kami dijemput masa preview citer ni.

nak snap sekeping dua yang duduk elok pun payah. sekarang ni hari-hari sua kamera kat saya suruh snap gambar dia. layankan aje la si kecik ni.

alhamdulillah persahabatan kami masih kekal sehingga ke hari ini....walaupun dah bermacam-macam yang kami lalui...dari satu kelas masa praDip...kemudian ...

Muhammad Adam, tokmi and saya! kecil je kan? Keluarga saya.

Ini pun rakan Uniten juga nama dia Liana dan suami dia nama Shah. Tapi aku kenal dia masa kami praktikal di Idwal Systems Sdn Bhd. Liana mula-mula macam nak ...

Hamzi: "wei buat betul2...jangan malukan guru kelas kita.... dan cikgu Sharizan yang melatih kita" ketua memberi arahan. Maklumlah dia sorang je tersesat ...

Lama tak tido sini. Lama tak makan cakoi best depan hotel ni. Terletak kat Restoran Adira Tomyam. Tomyam dia pun power gila. Oh ye. Mee mamak hotel…

... kami semua sebab die tak datang dekat pun dan patah balik. Hehe. Malam kedua tak pergi memane just lepak dekat apartment sebab hujan. Layan ABPBH je la ...

#apa motif sengeh macam ni tak tahu le.

Macam-macam size kita boleh pilih kat sini. Harga dia berbeza juga. Sudah tentulah kan, makin besar, makin mahal. Kami memilih kari ketam dengan nasi putih.

Jujurnya, kami langsung tidak tahu tentang beruang yang menjadi simbol Berlin. Ketika bersiar-siar sekeliling Berlin, kami lihat banyak patung beruang di ...

"Kami berbangga untuk menjadi agensi jualan filem cereka ini, memandangkan nilai produksinya setaraf dengan piawaian antarabangsa di mana para pengedar ...

Kami berpisah bukan kerana kehendak masing-masing tetapi kerana keadaan. Jadi selepas berpisah, hidup saya kini lebih tenang.