Web Analytics
Kjo grua Dritro Agolli Kjo grua q bie er okollat Me mua ra

Kjo grua Dritro Agolli Kjo grua q bie er okollat Me mua ra

<

KUJDES ME FJALËN – Poezi nga DRITËRO AGOLLI

ROBERT BERNS -POETI I MADH SKOCEZ NË PËRKTHIMIN E DRITËRO AGOLLIT ( Dhe një autokritikë!) – Nga PETRO MEJDI

Kur hapet trëndafili – Poezi nga DRITËRO AGOLLI

Monolog – Poezi nga ISMAIL KADARE

Dëshirë për heshtje – Poezi nga DRITËRO AGOLLI

Si s'të desha pak më shumë – Poezi nga FATOS ARAPI

AG' E DRITË JE, O DRITËRO! – Poezi nga RAMIZ LUSHAJ

NË VEND TË NJË REPLIKE ME MARIE PORADECIN LASGUSHIANE-Nga Dritëro Agolli Në çetelet e kujtimit, siç këndoi Lasgushi i madh, Veli yt i çupërisë nëpër mjegull ...

Albert Habazaj dhe Hiqmet Mehmetaj,

PELEGRINI – Poezi nga DRITËRO AGOLLI

ELDORADO – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi dhe pajisi me shënime Elida BUÇPAPAJ

avatar